Hej, jeg hedder Bo!

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Jeg ønsker at gøre en forskel for Egedal Kommune og er derfor kandidat til Kommunalvalg 21´ for Socialdemokratiet. Jeg er altid klar til at fortælle om mine visioner, der kan gøre Egedal Kommune endnu bedre og hvorfor jeg ønsker at få indflydelse på forholdene i vores kommune. svage – de stærke skal nok klare sig. Vi skal tage ansvar, også når det er svært… det er for let at stå på fløjene og råbe højt…

Jeg er 44 år, far til Lærke på 13 år, bor i Ganløse, er selvstændig rådgivende ingeniør med speciale inden for klimatilpasning og vand. Jeg er aktivt foreningsmenneske, både som spejderleder, i forsvarets reserve, dansk flygtningehjælp, Danmarks naturfredningsforening, Kildeholm orienteringsklub, Ganløse Foreningshus, Realdania m.m. Eftersom jeg tror på at vi skal tage ansvar, har jeg derfor også selv som soldat været udsendt til Kosovo og Afghanistan.

Til daglig arbejder jeg med klimatilpasning og er medlem af Det Nationale Netværk for Klimatilpasning. I 2020 har jeg leveret gratis undervisning til 8-9 klasser på Søhøjskolen og hjulpet med faglig sparring til foreningen Bevar Stenløse Å. Tidligere har jeg været med til at lave samskabelse i Gladsaxe, så kommunen blev valgt som årets Friluftskommune og vores projekt blev indstillet til Nordisk Råds Klimapris. De erfaringer vil jeg rigtig gerne bringe i spil i Egedal. Vi skal være i front på klima og miljøområdet! Vi skal styrke vores frivillige og foreningslivet – vi kan nemlig spille hinanden rigtig gode hvis vi løfter hinanden….

Lær mig lidt bedre at kende – læs mere her 🙂